Nya bestämmelser med anledning av covid-19

Nedanstående gäller från och med 24 november 2020 och tills annat meddelas:

  1. Tennisskola för ungdomar födda 2005 och senare fortsätter som vanligt. All annan verksamhet organiserad av klubben är inställd.Förälder som lämnar barn i tennisskolan ombeds att inte vistas i hallen under tid som barnet tränar. Barn i tennisskolan som absolut inte vill vara i hallen utan förälder kan ha denne med sig. Förälder ska då vistas på övre plan.I hallens serviceytor får samtidigt vistas max 8 vuxna personer.
  2. Utöver eventuell förälder ska icke-spelande vuxen inte vistas i hallen. Omklädningsrummen hålls stängda och spelande ombeds att inte byta om i hallen.Beakta myndighetsföreskrifter gällande bland annat att hålla avstånd, förhållningssätt vid symptom, spelpartners, hygien och dylikt. Även om du kan anses uppfylla kraven på att kunna vistas i hallen bör Du överväga om du ändå kan underlåta att vistas där.
  3.  Hallen hålls således tills vidare öppen för aktieägare/abonnent/bokning. Vi kommer dock att kraftigt begränsa möjligheterna till bokning och ett minskat antal banor kommer därför att vara tillgängliga. Vi betonar också, nämnt ovan, vikten av att beakta beslut och föreskrifter som lämnats i syfte att minska smittspridning.

GÖR KLOKA VAL – MINSKA RISKEN FÖR SMITTSPRIDNING

Styrelsen // Lennart Karlsson //  tel 0762794855

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.